Samsun 19 Mayıs Yarı Maratonu için fiyasko iddiaları var !!!

Samsun 19 Mayıs Yarı Maratonu için fiyasko iddiaları var !!!

Mustafa Atma

“Bizler dereceden ziyade Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK için
Samsun’a kulüp olarak katıldık Maalesef Atletizm il temsilcisi, üzülerek söylüyorum, Samsun’daki Kulüpler yarışını Japonya’da yönetmeye kalkıyor.

Adeta Bu ülkenin kulüpleri Milli sporcuları yok sayılarak Önce yabancı Atletlerin ödülünü Belediye personelinin reklamı ile yapıp kulüp ve milli sporcular yok sayılarak yapıldı. Ayrıca böyle anlamlı büyük organizasyonda Atletizm Federasyon yetkilileri olmaması ayrı eksiklik. Maalesef üzücü ve yıkıcı oldu.
Bu organizasyon son yıllarda özünden koparılıp sıradan bir şekilde yapıldı. İSTANBUL ATLETİZM SPOR KULÜBÜ olarak lütfen olması gereken bir şekilde yapılmasını önemle rica ediyoruz.””

Yorumlar: https://www.facebook.com/photo/?fbid=3291147831186992&set=a.1553746074927185

Haluk Kaya : Yetkililerin duyarlı olması lazım. Organizasyon ciddi bir iştir.

Nihat Özkaymak : CIK,BİZDEN BİR CACIK OLMAZ OLAMAZ DA İŞİN BAŞINDA EGOLUİŞ BİLMEYENE GÜNÜ KURTARAN İNSANLAR OLDUĞU MÜDDETÇE

Yücel Güven : Önemsemiyorlar.

Zekiye Aksoy : Bir Samsunlu olarak yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. defalarca dile getirilmesine rağmen her zaman ki gibi organizasyon tam bir fiyasko

Talat Alkan : Yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerekir.

https://www.facebook.com/akbulut1

Kıvanç Gül : Yazıklar olsun

Orhan Kurt : Yakışmadı

Mustafa Bulut : Rezill

Ertuğrul Mısırlıoğlu : çok üzüldüm. yanlız bu ilk değil daha önceki yıllarda buna benzer sorunlar olduğu için katılım çok az olmuştu. organizasyonda sizin gibi tecrübeli bir mesafe koşucusunun olması gereği şarttır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir