Sultanlar İle Gurur Duyun, Türkiye 3 – ABD 2

Sultanlar İle Gurur Duyun, Türkiye 3 – ABD 2

RAGIP TEKİN

HABER- MİNİ YORUM…

SULTANLAR İLE GURUR DUYUN !

FIVB Milletler Ligi 2.Etap 4.karşılaşmasında Türkiye, ABD Kadın Milli Takımını 3-2 yendi. Sultanlar Arlington’da oynadığı 4 maçı da kazandı. Takımda hastalar ve sakatlar olmasına rağmen elinden gelenin daha fazlasını yaparak oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği kazanma hırsı ve mücadelesi ile rakiplerine korku saldılar.

Sırasıyla, Almanya, Sırbistan, Kore ve ABD takımları karşısında elde edilen bu galibiyetler, Filenin Sultanlarına ne kadar güvenmemiz gereğini de ortaya koydu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü’nün yaptığı çelişkili açıklamalara, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun verdiği cevap, “Gerçeğe aykırı yapılan açıklamaları kabul etmek mümkün değildir.” her şeyin kanıtı olmuştur. Türkiye – ABD Kadınlar Voleybol karşılaşmasında Melissa Vargas’ın ürettiği 27 ile Ebrar Karakurt’un 19 ve Eda Erdem Dündar’ın 12 sayısı rakip takımın sonunu getirdi. Sultanların antrenörü Danielle Santarelli ne demişti: “Bütün takımlar bizi yenmek için oynayacaklar, ama biz Filenin Sultanları’na sahibiz.”

Türk Hava Yolları’na bir sözüm olacak;” Sultanlar her sınıfta uçmaya katlanır ve birilerine de cevabını vermiş olurlar.”

Tebrikler Filenin Sultanları… Tebrikler Akif Başkan…

TÜRKİYE : 3 – A B D : 2

Salon : ABD Teksas /Arlington

Hakemler : Wim Cambre (Belçika), Andrea Puecher (İtalya)

TÜRKİYE : Ebrar Karakurt,Aslı Kalaç, Melissa Vargas, Deya Cebecioğlu,Eda Erdem Dündar, Elif Şahin (Gizem Örge -L, Tuğba, Ayça, Beyza, İlkin)

             Antrenör: Danielle Santarelli

A B D : Poulter, Larson, Ogbogu, Thompson, Plummer, Rettke (Wong-Orantas-L, Hancock,Frantti, Lanier)

           Antrenör: Karch Kiraly

Setler : 21-25, 25-20, 25-21, 12-25, 15-12

Süre : 2 saat 04 dakika (124 dakika)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir