Fransa Bisiklet Turu (Tour de France) Cumartesi günü Firenze’de başlıyor / Tour de France starts in Firenze on Saturday

Fransa Bisiklet Turu (Tour de France) Cumartesi günü Firenze’de başlıyor / Tour de France starts in Firenze on Saturday

29 Haziran – 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak 111. Fransa Bisiklet Turu (Tour de France) tarihinde ilk defa Fransa dışında bir yerde başlıyor.

22 takımın katılacağı yarışın başlangıç noktası İtalya – Firenze’de “Florence Cathedral” önünde olacak. On binlerce koşucunun katıldığı Firenze Maratonu da her yıl bu noktada başlıyor.

İlk etap Firenze – Rimini arasında ve 206 km. İtalya’da 3 etap koşulduktan sonra Tur’a Fransa’da devam edilecek.

Firenze’de yaşayan MaratonTürk Dış Haberler Koordinatörümüz Sonja Angelika Führmann‘ın da organizasyon komitesinde yer aldığı “Tour de France”‘ı MaratonTürk Dergisi Ağustos sayısında detaylı ve özel fotoğraflar ile birlikte yayınlayacağız.

Firenze Organizing Committee Members, Sonja Angelika Führmann & Cristina

The 111th Tour de France, which will be held between June 29 – July 21, 2024, is starting outside France for the first time in its history.

The starting point of the race, in which 22 teams will participate, will be in front of the “Florence Cathedral” in Firenze, Italy. The Firenze Marathon, which tens of thousands of runners participate in, also starts at this point every year.

The first stage is between Firenze and Rimini and is 206 km. After 3 stages are run in Italy, the Tour will continue in France.

We will publish the “Tour de France”, in which our MaratonTürk Foreign News Coordinator Sonja Angelika Führmann, who lives in Firenze, is also on the organizing committee, in the August issue of MaratonTürk Magazine with detailed and special photographs.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir