MaratonTürk Spor Kanalı Yayına Başladı / MaratonTürk Sports Channel Started Broadcasting

MaratonTürk Spor Kanalı Yayına Başladı / MaratonTürk Sports Channel Started Broadcasting

MaratonTürk Dergisi ile SporTürkTV ortak yapımı olarak Son-An Gazetesi Stüdyolarında 1 Temmuz 2024’te çekilen, gazeteci ve spor yazarı Murat İlter ile eski Atlet ve MaratonTürk Genel Yayın Yönetmeni Osman Atakan Tekin‘in birlikte sundukları MARATONTÜRK Programının ilk bölümünde 111. Fransa Bisiklet Turu’nun başlangıcı ile ilk iki etabının değerlendirmesi yapıldı.

48 dakika süreli programı bu linke tıklayarak MaratonTürk YouTube kanalında izleyebilirsiniz. >> https://www.youtube.com/@maratonturk

NOT: MaratonTürk YouTube kanalına üye olmayı unutmayınız. Üye olduğunuz taktirde yeni yayınlardan hemen haberdar edileceksiniz.

In the first episode of the MARATONTÜRK Program, which was recorded on July 1, 2024 at Son-An Newspaper Studios as a joint production of MaratonTürk Magazine and SporTürkTV and presented by journalist and sports writer Murat İlter and former athlete and MaratonTürk Editor-in-Chief Osman Atakan Tekin, the start and the first two stages of the 111th Tour de France were evaluated.

You can watch the 48-minute program on the MaratonTürk YouTube channel by clicking on this link. >>

https://www.youtube.com/@maratonturk

NOTE: Do not forget to subscribe to MaratonTürk YouTube channel. If you subscribe, you will be immediately informed of new broadcasts.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir