MaratonTürk Editörümüz Ragıp Tekin Voleybol Almanak yayınladı

MaratonTürk Editörümüz Ragıp Tekin Voleybol Almanak yayınladı

  RAGIP TEKİN

VOLEYBOL ALMANAK YAYINLADIM !

2023-2024 Sezonu İstanbul’da çeşitli Salonlarda (Burhan Felek Voleybol Salonu, Vakıfbank Spor Sarayı, Eczacıbaşı Spor Salonu, Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonu) oynanan bütün TVF Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi maçları ile CEV Kulüpler arası Şampiyonlar Ligi, CEV Cup ve Challenge Kupası maçlarını yazdım.

Birinci sayfada ki 17.10.2023 tarihinde oynanan Beşiktaş- Vakıfbank maçı ile başlayan ve son sayfada (148.sayfa) yazılı 21.04.2024  oynanan Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit şampiyonluk maçından oluşan ve İstanbul’da oynanan tüm maçların sonuçları detaylı olarak (Örneğin; sayfa 63 Beşiktaş-Nilüfer, sayfa 64 Galatasaray-Halkbank …   ) “El emeği, göz nuru” olarak ortaya çıktı.

Oynanan tüm maçların hakemlerinin isimleri, maça çıkan takımların kadroları (yedek sporcuları dahil) ,takımların antrenörleri, set skorları, maç süreleri, kısa maç yazıları ile oyun içinde üretilen sayılar ve sayıları üreten isimlerden oluşan bilgileri el yazısı olarak sadece tek nüsha olarak yayınladığım bu Voleybol Almanak’ta…

TVF Sultanlar ve Efeler Ligi’nde yer alan İstanbul Bölgesi takımlarının, kendi sahalarında oynadıkları tüm karşılaşmaların açıklamalarıyla bir yazılı eser bu güne kadar yazılmadı.

Emekli olduktan sonra, voleybol’dan kopmamak için MaratonTürk Spor Dergisi’nde Editör olarak devam eden voleybol yazarı hayatım… Bu gün 82. yaşımda da (06.11.1942) kronik rahatsızlıklarıma rağmen yazmaya devam ediyorum…

Voleybol’un güzelliklerinde buluşmayı dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir