AVIS Türkiye Pist Şampiyonası’nda Büyük Çekişme

AVIS Türkiye Pist Şampiyonası’nda Büyük Çekişme

AVIS 2024 Türkiye Pist Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışları, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Spor Toto, ICRYPEX, AVIS, Tuzla Belediyesi ve Salados katkılarıyla 08 Eylül Pazar günü İstanbul Park’ta gerçekleştirildi. Kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından takip edilen maxi ve super grup her iki yarışı da, oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.

Super Grup her iki yarışı da Berkay Akça birinci olarak tamamlarken, Metin Çalışkan hafta sonunu çifte ikincilikle noktaladı. Ozan Süzgün günün ilk yarışında üçüncü olarak podyuma çıkarken, ikinci yarışta üçüncülüğü Azizhan Kaya elde etti.

Maxi Grup her iki yarışını Zekai Özen ilk sırada tamamlarken, ilk yarışta Ömer Şamlı ikinci ve Sinan Çiftçi üçüncü sırada yer aldılar. İkinci yarışta ise ikincilik el değiştirdi ve Sinan Çiftçi damalı bayrağı bu kez ikinci sırada görürken, podyumun üçüncülük basamağında Gökhan Kellecioğlu yer aldı. 

Sporcular ödüllerini İstanbul Formula 1 Pisti yeni işletmecisi Lale Cander, Tuzla Belediyesi Meclis Başkan Vekili Gökhan Can, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, TOSFED Başkan Vekili Nisa Ersoy, TOSFED Başkan Yardımcısı Osman Geylan’dan alırken, yarışın takımlar birinciliği bir kez daha Texaco Team AMS’nin oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir